Hem

medlemmar
Ulrika Freiholtz

Jag heter Ulrika Freiholtz och är 22 år. Jag bor i en liten ort som heter Gräfsnäs, den ligger 2,5 mil från Alingsås i Västergötland. Jag blev diagnostiserad JRA (JCA)när var 3,5 år gammal.Jag har haft mycket behandling på Barnreumatologen på Lunds lasarett.

För fyra år sen så stelopererade jag min högra handled och det var det bästa som jag någon sin har gjort, fast jag tvekade väldigt länge. Jag hade konstant värk och orkade knappt skriva, nu har jag ingen värk och kan skriva nästan hur mycket som helst med vanlig penna. Annars så är nästan alla mina andra leder drabbade. Jag äter en massa olika sorters mediciner, bland annat Sandimmun och Methrotrexate.

Just nu har jobbar jag i ett projekt som kallas för IT-rådgivare. Det innebär att man skall hjälpa lärarna ute på skolorna att använda datatekniken i undervisningen samt att lära dem sådant som de vill lära sig. Till hösten har jag tänkt söka en utbildning inom nätverksteknik (datanätverk), hoppas nu bara att jag kommer in, men först så måste jag ta datakörkortet för att överhuvudtaget få söka.

Om ni vill maila till mig så är min adress: ulrika_freiholtz@hotmail.com