Hem

medlemmar
Mia Nyström

Jag heter Mia Nyström och är 25 år gammal. Jag bor i Falun. Jag har en dotter, Carolina, född i oktober -98 och är för närvarande föräldraledig. Innan det var jag arbetslös och efter ska jag ev. plugga till lärare.

Jag har inte fått diagnos än men det som misstänks (och som alla symptom stämmer på) är Bechterews. Jag har förmodligen varit sjuk några år eftersom jag har haft ont i ländryggen i några år nu, men ingen har tidigare tänkt på att jag kunde vara reumatiker. Det känns som en lättnad nu när man förmodligen vet vad det är. Just nu kämpar jag för att få träffa en reumatolog och få diagnos. Svaret på första remissen som skickades var att jag skulle få vänta 12-16 månader. Min läkare hade väl inte formulerat det i remissen så att de trodde det var vidare "akut" eftersom han är av åsikten att nästan inga kvinnor får Bechterews.

I övigt är jag väl en ganska glad person som gillar musik, hästar, läsning, data, dans m.m. m.m. Jag har bestämt mig för att försöka göra det mesta av livet oavsett vad diagnosen säger och att bekämpa alla slöa läkare som tror att patienten gladeligen ska gå och vänta många år på diagnos.

Email:mianystrom@hotmail.com