Hem

medlemmar
Mari-Anne B.Jonsson

Jag heter Mari-Anne B.Jonsson. 53 år, fyller 54 den 15 mars 2000. Gift och har 3 vuxna, utflugna barn och är farmor till världens åttonde underverk, lilla Felicia som är 1 år 0ch 3 mån. Bor i Umeå i parhus som är alldeles för stort.

Jag har fibromyalgi och är aktiv i vår fibrogrupp i Reumatikerföreningen här i Umeå. Sitter som sekreterare i föreningen. Jag har halv sjukpension och arbetar som informationssekreterare på HSO i Umeå. Ett i mitt tycke mycket intressant jobb.

Jag är en stor livsnjutare som av sjukdomen har lärt mig att njuta ännu mer av min tillvaro, tack vare att jag fått lov att börja bromsa mig och ta det lugnare. Jag gillar handarbete i alla former, jag sjunger i kör (andra sopran i en blandad kör med folkvisor och gamla schlagers som nisch), dansar (modernt, bugg, gammalt och seniordans) och ska så göra så länge Gud vill och tyglarna håller. Jag är positiv till sinnet, ser ofta möjligheterna i stället för hindren, allmänt galen och nära till skratt och lika nära till gråt. Att läsa tillhör också en del av mina intressen liksom att skriva. Det blir då i form av brev och små tankar. Min dröm är att nån gång få ge ut en liten bok. Och vem vet... Musik finns också med i mitt liv och då det mesta i musikväg. Kanske inte allra värsta hårdrocken men annars.... Jag tycker också om att cykla och att ta promenader i vår vackra stad. Ja, jag har två kattor, Pi och Delta. En helvit och den andra helsvart.

Email: marianne.jonsson@ac.hso.se