Hem

medlemmar
Jenny Abrahamsson

Jag heter Jenny Abrahamsson och är från Ljungsbro. Jag är snart 28 år och har haft RA i snart 5 år. De första 2 åren var diagnosen väldigt osäker och man trodde jag hade SLE men efter drygt 2 år fick jag RA-faktorn i blodet och därmed kunde man säkerställa att det var RA jag hade. Det har varit svårt att hitta mediciner som fungerat tillfredställande men ny får jag Myocrisinsprutor, Prednisolon och Nobligan retard. Detta fungerar tillfredställande men är ändå aldrig smärtfri.

Jag är utbildad laboratorieassistent men har inte haft något fast jobb som det, arbetsmarknaden har varit mycket svår och jag har endast haft semestervik. Nu är jag sjukskriven och kommer nog att så vara ett tag till. jag väntar på två operationer, en i vänster handled och en i vänster fot. Jag har tidigare varit en mycket aktiv människa som tyckt om att gå mycket i skog och mark, åka skidor, både på längden och utför men med mina ökande besvär i kroppen har jag fått sluta nästan helt med dessa aktiviteter.

Fortfarande bor jag hemma men planerar att flytta när det bli mer säkert med min ekonomi och vad jag kommer att kunna arbeta med i framtiden.

Email j.abrahamsson@swipnet.se