Hem

medlemmar

Agneta Ek

Jag heter alltså Agnetha Ek, är 34 år och bor i Söderala utanför Söderhamn, med mina 4 barn. Jag är skild sedan 9 1/2 år. Mina heter Patrik, 14, Mikaela 12 1/2, Alexander 9 och Kim som är 1.7 år. Två katter har vi också.

Jag har haft diagnosen fibromyalgi sedan många år. Jag har 1/2 sjukpension sen några år tillbaka. Söker nu hel sjukpension, hoppas det blir klart i nov-dec. Jag håller på att börja söka hjälp med städningen, orkar inte själv. Har någon erfarenhet, hör av er!

Fibromyalgi, eller fms, som jag tänker förkorta det till, innebär att ha ständig värk i hela kroppen, olika smärtor. Brännande, dunkande molande, skärande,m .m Denna värk, gör att jag glömmer namn, tfnnummer, på det mesta, och är allmänt mycket glömsk. Jag är ofta trött, och sover dåligt. Dels för min onda rygg, dels för den vanliga värken. Sedan ammar jag Kim ännu, ibland flera ggr. på natten. Det är många andra symton till, men de tänker jag inte räkna upp nu.

Det värker både i leder och muskler, jag har också hälsporre i båda fötterna. Sedan har jag nedsatt sköldkörtelfunktion, och är allergiker. Så jag är väl inte det friskaste som finns, direkt.

Jag har två stora intressen. Data och mina böcker , jag läser mycket, fantasy, sf. och sådant. Databöcker och datatidningar läser jag också mycket av. Jag gör grafik, i PSP 5, Proto shop, och andra program. Älskar att lägga in nya prog. eller att ladda ner från nätet. Annars mailar jag, är med i olika maillistor,som b.la. den här. Surfar, och håller på med allt möjligt roligt med datan. Problemet är tiden, orken och värken. Men, så är det ju för alla oss som har ont. I vilket fall, jag sitter med datan så fort jag orkar och har tid. Den ger mig kraft att orka med det som är jobbigt. Plus mina underbara barn, såklart. De är fantastiska. och hjälper mig med Kim, som är en liten busunge, en otroligt härlig sådan.

Ja, detta var en presentation av mig!

Är det någon som har frågor, går det bra att maila mig privat, också. Är det någon som bor i närheten, skulle det vara roligt.

Email agnetha.ek@stockholm.mail.telia.com

Hemsida Agnetas Länksida